www.vkmajsa.hu

 
 
Címlap: Könyvajánló Dallmayr
 
 

Dallmayr

dallmayr

Dallmayr. Kossuth, 2023

München, ​1897. Anton Randlkofer és a felesége, Therese két éve együtt vezetik a népszerű, rendkívül elegáns Dallmayr csemegeboltot a Diener utcában, és nevelik három gyermeküket. Miközben a jómódúak ínycsiklandó édességeket, egzotikus gyümölcsöket és kiváló kávékat vásárolhatnak náluk, az egyszerű polgárok a pompásan elrendezett kirakatok előtt álldogálva arról álmodoznak, hogy a Dallmayr vevői lehessenek.
Amikor azonban Anton Randlkofer váratlanul meghal, az a veszély fenyeget, hogy a családi vállalkozás ragyogó felívelésének hirtelen vége szakadhat. Anton öccse ugyanis már néhány nappal később azon mesterkedik, hogy jogellenesen megszerezze a virágzó üzletet. A rendkívül határozott és elszánt özvegy eltökéli, hogy nem engedi át a terepet a sógorának, és bátran a vállalkozás élére áll. ...
A kiváló üzleti érzékkel megáldott Therese receptötletekkel is ellátta a vásárlóit, így most az olvasókat is megörvendezteti ezekkel a leírásokkal, egyben betekinthetünk Randlkofer asszony sajátos marketingterveibe is.
Lisa Graf izgalmas, szívmelengető családregény-sorozatot alkotott az 1700-ban alapított, mára világszerte sikeresen működő Dallmayr századfordulós korszakából.

Forrás: Moly.hu

 
 
 
 
left direction
right direction
Juhász Anna -irodalmár, kult.manager, Tallér Edina- író, újságíró, Gerner Csaba- színművész, rendező, Kovács Áron -énekes, műsorvezető2023
prof. dr. Bagdy Emőke- klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 2023
Pál Feri atya 2023
Terbe Ármin- holisztikus testnevelő-edző, dr. Tóth Tibor címzetes főorvos 2023
Szivárvány Bábcsoport 2023
Mózer Attila - vegyészmérnök, egyetemi kutatótanár 2023
Sebestyén István - újságíró, lelkész 2023
Molnár Anita - Paprika Molnár Malom tulajdonosa 2023
Palásti Károly - mesterpedagógus, irodalmár 2023
Szalay-Berzeviczy Attila - egyetemi szakközgazdász 2022
Nahimi Péter történész, Fodor Ferenc főmuzeológus 2022
Mosolyra Hangolók - 2022