www.vkmajsa.hu

 
 
Címlap: Események, rendezvények Tökhancurka
 
 

Tökhancurka

Nyomtat
4

 

Baba – Mama klub ezen a héten tartotta első jelmezes találkozóját.

 

 

 A humort sem hagyták otthon az anyukák és a babák sem. Az otthon melegéből, de egyben a megszokott hétköznapokból kicsit kiszakadva igényelték együtt a kis kedves közösség a zenés, dalos táncos találkozót. A kreatív anyukák már korábban alkottak szorgalmasan a könyvtárban, kedves, ötletes és hasznos díszeket, ajándékokat készítettek. A hangulat a borongós őszt is nevetésre hívta. A szakirodalom és ötlettár a könyvekből is helyben volt, az internet is segített és a közös ötletelés. Így születtek az ajándékok és kellékek mellett, hasznos ügyességi játékok, fejlesztő játékok, mozgásos játék alkotások. A receptestárunkat is felfedezték, így külön tematikus étkek készültek anyukák -asztalra és babák asztalra. A kreatív délután a könyvtárban nagyon jó hangulat zárta.

Tök jó baba -mama találkozóra volt hivatalos a városkánk apraja, nagyja.

A Kiskunmajsai baba -mama klub közössége nagyon hangulatos délelőttöt tartottak az őszi szünidőben. Voltak apukák, anyukák, babák, kistesók, nagytesók, nagyszülők is.

Ízelítő a tök jó hangulatból, képeink sem adják vissza, de kihagyhatatlan volt!

Volt bababár, mamapult finom egészséges őszi színeket és ízeket felvonultató egészség trendekkel.

 

Volt ügyességi sarok, mesesarok, beszélgető sarok, fotó sarok, tök jó sarok.

 

Kölcsönzési lehetőség, baba - mama beiratkozási nap. A zenés, dalos jelmezes bemutató is nagy sikert aratott. Az anyukák, kismamák, nagyik papák boldog arcok, boldog baba kacaja – az együttlét és közösségi élmény sikerét adta.

 

Családbarát program híre messze szállt, könyvtárunkban ma többen látogattak a kis programra, és a beiratkozási kedv is megnőtt.

 

Most Berg Judit Lengemesék és Marék Veronika Boribon meséi a sztárok. Hiszen ősz van és gyönyörű. MesÉLŐ természet, mesÉLŐ nap volt. Varázslatos. A Baba -mama klub apraja, nagyjának jó egészséget kívánunk -és boldogságos együttléteket továbbra is.

 

Köszönjük a szép napot mi könyvtárosok és az olvasóink bevonását a játékozásra, könyvcserére. A piros, zöld és sárga nedű mini kostolója mit rejtett?  - Friss spenótlé, sütőtöklé és céklalé-! Váljék egészségükre a brokkoli és répatorta mellett.

 

Kellemes vakációs napokat mindenkinek! 

1 2 5

3 4 6

 

 
 
 
 
left direction
right direction
Juhász Anna -irodalmár, kult.manager, Tallér Edina- író, újságíró, Gerner Csaba- színművész, rendező, Kovács Áron -énekes, műsorvezető2023
prof. dr. Bagdy Emőke- klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 2023
Pál Feri atya 2023
Terbe Ármin- holisztikus testnevelő-edző, dr. Tóth Tibor címzetes főorvos 2023
Szivárvány Bábcsoport 2023
Mózer Attila - vegyészmérnök, egyetemi kutatótanár 2023
Sebestyén István - újságíró, lelkész 2023
Molnár Anita - Paprika Molnár Malom tulajdonosa 2023
Palásti Károly - mesterpedagógus, irodalmár 2023
Szalay-Berzeviczy Attila - egyetemi szakközgazdász 2022
Nahimi Péter történész, Fodor Ferenc főmuzeológus 2022
Mosolyra Hangolók - 2022