www.vkmajsa.hu

 
 
 
 

Irodalmi farsangoló

Nyomtat
thumb farsangmora2018 9

Irodalmi farsangoló is lehetne a címe annak a foglalkozásnak, amelyen a Móra Ferenc Általános Iskola felső tagozatos diákjai vettek részt. 

 Voltak irodalmi beszélgetések a rendszeresen járó kedves könyves csoporttal és volt egy kis farsangoló is. A havi csoportfoglalkozásokon ma már barátként visszajáró diákok és vezetőjük Figura Tünde tanárnő – a könyvek szeretetén kívül a könyvtári hangulat és az új impulzusok a közösség erősítő, mélyítő szerepének is teret enged. Talán ennek is köszönhető az a felszabadult légkör, amiben a diákok nem tanulásként élik meg az ismeretszerzés fázisait. Örömmel és közös témákkal készülünk minden hónapban a könyves találkozókra.

És ahogy mindig: a játék sem maradhat el és a jókedvünk sem. Farsangoltunk és Valentin nap lévén – ajándék „szív küldi „– munkálatokba kezdtünk. A versek, idézetek és történetek felidézésével a tinikből is költők váltak. Mindenki vetett néhány szép gondolatot a szivecskés papírosra - amely mindenkinek titka maradt. A könyvtár olvasóira is gondolva - üzeneteket, jókívánságokat helyeztek el a megtalálók számára. Azóta folyamatosan kapnak kis kincseket

Kedves olvasóink és örömmel veszik, viszik – van, aki szintén kedvet kap és verses üzit hagy másoknak – szeretettel! Így is lehet adni. S nemcsak Valentin napon. Köszönjük!

Képgaléria: 

thumb farsangmora2018 1 thumb farsangmora2018 2 thumb farsangmora2018 3

thumb farsangmora2018 7 thumb farsangmora2018 8 thumb farsangmora2018 9

 

 
 
 
 
left direction
right direction
Juhász Anna -irodalmár, kult.manager, Tallér Edina- író, újságíró, Gerner Csaba- színművész, rendező, Kovács Áron -énekes, műsorvezető2023
prof. dr. Bagdy Emőke- klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 2023
Pál Feri atya 2023
Terbe Ármin- holisztikus testnevelő-edző, dr. Tóth Tibor címzetes főorvos 2023
Szivárvány Bábcsoport 2023
Mózer Attila - vegyészmérnök, egyetemi kutatótanár 2023
Sebestyén István - újságíró, lelkész 2023
Molnár Anita - Paprika Molnár Malom tulajdonosa 2023
Palásti Károly - mesterpedagógus, irodalmár 2023
Szalay-Berzeviczy Attila - egyetemi szakközgazdász 2022
Nahimi Péter történész, Fodor Ferenc főmuzeológus 2022
Mosolyra Hangolók - 2022