www.vkmajsa.hu

 
 
Címlap: Események, rendezvények Három éves a Babakuckó, a könyvtár családbarát klubja
 
 

Három éves a Babakuckó, a könyvtár családbarát klubja

Nyomtat
thumb 16

A születésnap alkalmából meglepetés vendégekkel leptük meg ajándékként a babákat és a kis családokat, barátokat. A RINGATÓ –VEDD ÖLBE-RINGASD EL-ÉNEKELJ- zenével, dallamokkal, játékokkal Vadai Henrietta és Vladár Sándor tolmácsolásában fantasztikus hangulatot varázsolt. 

 

A foglalkozás után pedig Balog Kata a könyvtár nevében mondott szülinapi köszöntőt mindenkinek, remélve a folytatást. Törökné Kuklis Editke játékmester (a könyvtári klub egyik alapítója) vette át a stafétát, és kezdetét vette a szülinapi zenés babatáncos parti. Volt csoki torta és gyertyafújás, lufik, sütik, táncika. Meglepetés kis tarisznyák, megrakodva sok hasznos kis holmival a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár ajándékaként.

Móka és kacagás, no meg sok emlék - hiszen a három év alatt az apróságokból ovis gyermekek lettek. Meséltek a babák, meséltek az anyukák. Mint egy nagycsalád. Szép volt, jó volt – igaz volt! Aki nem hiszi, járjon utána – mi szeretettel várunk mindenkit rendezvényeinkre, ide a könyvtárba is.

Boldog születésnapot BABAKUCKÓ!

Találkozunk decemberben, amikor a könyvtári BABAKUCKÓBA is ellátogat a MIKULÁS, és puttonyában biztosan lesz cukor, dió, mogyoró és egy apró karácsonyfa.

A tortát a Muskátli Cukrászda Kiskunmajsa ajánlotta fela helyszínt a  Konecsni György Kulturális Központ biztosította a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Köszönjük.

Képgaléria:

thumb 4 thumb 5 thumb 6

thumb 10 thumb 14 thumb 16

thumb 17 thumb 18 thumb 19

 
 
 
 
left direction
right direction
Juhász Anna -irodalmár, kult.manager, Tallér Edina- író, újságíró, Gerner Csaba- színművész, rendező, Kovács Áron -énekes, műsorvezető2023
prof. dr. Bagdy Emőke- klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 2023
Pál Feri atya 2023
Terbe Ármin- holisztikus testnevelő-edző, dr. Tóth Tibor címzetes főorvos 2023
Szivárvány Bábcsoport 2023
Mózer Attila - vegyészmérnök, egyetemi kutatótanár 2023
Sebestyén István - újságíró, lelkész 2023
Molnár Anita - Paprika Molnár Malom tulajdonosa 2023
Palásti Károly - mesterpedagógus, irodalmár 2023
Szalay-Berzeviczy Attila - egyetemi szakközgazdász 2022
Nahimi Péter történész, Fodor Ferenc főmuzeológus 2022
Mosolyra Hangolók - 2022